GooglePlus Facebook LinkedIn
Passie
dynamisch
cReaTief
ongedwongen
  Schoolfoto's bestellen

Schoolfotografie & meer...

»

Schoolfotografie

Wie schoolfotografie zegt, denkt al te vaak aan saaie en sombere opnamens. Foto’s met weinig uitstraling, weer die zoveelste saaie opstelling. Bij Foto-LiJO gaan we daarom een stapje verder, door gebruik te maken van orginele achtergronden en poses. Is er iets leuks op school dat we kunnen gebruiken voor de opname, denk maar aan die mooie houten vloer uit de oude turnzaal, die toffe muurschildering, die mooie tuin,.... Graag maakt uw schoolfotograaf hier ook gebruik van om tot een mooi resultaat te komen.

Schoolfotografie is en blijft nog steeds die specifieke tak in de fotografie die al te vaak wordt onderschat.

Wij bij Foto-LiJO doen ons uiterste best om zoveel mogelijk elk detail te zien en te corrigeren. Wij werken uitsluitend met fotografen die bekend zijn met het vak schoolfotografie, die graag met kinderen werken en die de nodige passie hebben om van elk kind een mooie foto te maken.

Wij vergelijken het ook wel eens met topsport. Elke dag, uur, minuut en seconde moet kloppen waarbij het resultaat top moet zijn. Daarom werken wij uitsluitend met professioneel materiaal in een professionele omgeving.

Kortom, geen B-merk voor Foto-LiJO.

Make a wish

»

Zakelijk portret

Websites, Facebook, LinkedIn, cv’s of portfolio’s, als u hier een professionele (eerste) indruk wilt maken, kunt u niet zonder degelijk zakelijk portret.

Foto-LiJO kan u hier perfect bij helpen. Dit kan op locatie, in uw bedrijf of in een studio. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor de juiste omkadering.

»

Algemeen reportagewerk

Of het nu gaat om een huwelijksreportage, familieportret, communie of bedrijfsreportage, Foto-LiJO staat klaar om al uw wensen in te vullen.

© 2016 - foto-lijo.be
Imaxx Webdesign