GooglePlus Facebook LinkedIn
Passie
dynamisch
cReaTief
ongedwongen
  Schoolfoto's bestellen

Schoolfotograaf Foto LiJo

Foto-LiJO is een jong en dynamisch bedrijf met specialisatie in schoolfotografie, zakelijk portret en algemeen reportagewerk. Met meer dan 10 jaar ervaring in deze vakgebieden kunnen we elke situatie op een juiste manier interpreteren.

Foto-LiJO staat voor kwaliteit en service. Hoe kunnen we dit garanderen? Simpelweg door enkel gebruik te maken van professioneel materiaal in een professionele omgeving.


Schoolfotografie & Make a wish
Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen vervult de hartenwensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte tussen de 3 en 18 jaar. Make-A-Wish® wil de kinderen een hart onder de riem steken, hen moed geven voor de onzekere toekomst waar ze voor staan door elk wenskind en zijn/haar familie een onvergetelijk moment te laten beleven te midden van al die zorgen, twijfels, moedeloosheid en verdriet, weg van klinieken, dokters en ziekenhuisbehandelingen. Wij bij Foto LiJO helpen graag mee om al die kinderwensen in vervulling te laten gaan. Daarom schenken wij elk jaar een bedrag aan deze organisatie en voor elke nieuwe school die bij ons klant wordt, komt er een extra bedrag bij.
© 2016 - foto-lijo.be
Imaxx Webdesign